2 rings then only vibrate?

Discussion in 'iPhone' started by Rhinohd, Jun 20, 2009.

  1. Rhinohd

    Rhinohd Member
    Bronze

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Likes Received:
    2
    My phone rings twice then vibrates only. Cant seem to figure out how to change this. Any help would be great. If I can change it at all...
     
  2. FrankieG889D

    FrankieG889D New Member
    Bronze

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Likes Received:
    0
    I don't think theres a way to change that... you might have a defective phone though.
     
  3. Phxblue

    Phxblue Member
    Bronze

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Likes Received:
    0
    Always Always Always do a restore on the phone first when you see a software hiccup. That usually fixes the problem and will save you the headache of trying to return the phone.
     
  4. Rhinohd

    Rhinohd Member
    Bronze

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Likes Received:
    2
    Thats what I did and its fine. I know most issues are software related. Thanks!
     
  5. soorg

    soorg New Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Likes Received:
    0
    Is there another way? I get many rings with the standard ringtones, but I made a custom one, and it only rings twice before going to vibrate.
     
  6. Amigo1342

    Amigo1342 Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Likes Received:
    0
    Double check the file to make sure you made it the correct amount of time. You could of made it wrong or something.
     
  7. soorg

    soorg New Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Likes Received:
    0
    It's the same file I used for my old iPhone, where it was working fine.
     
  8. Amigo1342

    Amigo1342 Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Likes Received:
    0
    So did you restore your phone and it didn't work?
     
  9. soorg

    soorg New Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Likes Received:
    0
    Don't want to restore the phone and lose all my files.
     
  10. Smalarz88

    Smalarz88 New Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Likes Received:
    0
    I had the same problem. I used the same ringtoned since the original iPhone. When I got the 3g s it would ring twiceand start to vibrate. I had to use a program to loop the ringtoned to fix the problem.
     
  11. NHenry5

    NHenry5 New Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Likes Received:
    0
    all my custom ring tones work perfectly.
     
  12. Amigo1342

    Amigo1342 Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Likes Received:
    0
    It should back everything up when you sync it before you restore.
     
  13. soorg

    soorg New Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Likes Received:
    0
    Did a full restore, and same problem persists!
     

Share This Page