Alert sounds using iBrickr

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

SpongebObiWan

Member
Bronze
Aug 25, 2007
218
0
16
#1
I used iBrickr to change my voicemail alert sound, my text message alert sound, and my e-mail alert sound. However, now instead of getting those sounds that I sent to my iPhone with iBrickr, I get only a short "vibrate". What did I do wrong?

EDIT- P.S. I am running 1.0.2 now (obviously). I am one of those that upgraded to 1.1.1 based on posts here that there was no problem jailbreaking and modding 1.1.1, then used the method to go back to 1.0.2. I did have these alert sounds working before I did all that, but now they only give me a short "vibrate" with no sounds.

SECOND EDIT- I just realized that I get no sound when somebody calls me also. I only get the vibrate. Seems to me, this happened before when I modded my phone to get custom alert tones and ringtones. But, for the life of me, I can't remember how I resolved it. :)

THIRD (and FINAL) EDIT!- DUH, I'm so dumb sometimes. This new damn armband iPhone case I got, frequently flips off the silent switch on the side of my iPhone when I insert the iPhone into it. I remember now, that's what I discovered LAST time I went through this. Everything is working fine now. Sorry about the unecessary post.
 

OJsakila

New Member
Jul 15, 2007
3,021
1
0
Jupiter's sulphur mines
#2
I used iBrickr to change my voicemail alert sound, my text message alert sound, and my e-mail alert sound. However, now instead of getting those sounds that I sent to my iPhone with iBrickr, I get only a short "vibrate". What did I do wrong?

EDIT- P.S. I am running 1.0.2 now (obviously). I am one of those that upgraded to 1.1.1 based on posts here that there was no problem jailbreaking and modding 1.1.1, then used the method to go back to 1.0.2. I did have these alert sounds working before I did all that, but now they only give me a short "vibrate" with no sounds.

SECOND EDIT- I just realized that I get no sound when somebody calls me also. I only get the vibrate. Seems to me, this happened before when I modded my phone to get custom alert tones and ringtones. But, for the life of me, I can't remember how I resolved it. :)

THIRD (and FINAL) EDIT!- DUH, I'm so dumb sometimes. This new damn armband iPhone case I got, frequently flips off the silent switch on the side of my iPhone when I insert the iPhone into it. I remember now, that's what I discovered LAST time I went through this. Everything is working fine now. Sorry about the unecessary post.
Holy cow....