Anybody have this Safari issue?

Discussion in 'iPhone 5' started by VOLS34, Feb 14, 2013.

  1. VOLS34

    VOLS34 Zealot
    Gold

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Likes Received:
    79
    Some times when I click a link in safari or open a page it takes forever to load or it doesn't. If I hit the X in the status meter & reload or click the link again it opens right up.


    Sent using iCafe app
     
  2. Napoleon PhoneApart

    Senior Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Likes Received:
    4,470
    I've had the very same issue in third party browsers as well. Really irritating.
     
  3. Ozzie5374

    Ozzie5374 Contributor
    Bronze

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Likes Received:
    43
    Do you have UAFaker installed? Mine I have to hold on the link then choose "open". With UAFaker disabled normal mode loads with just a tap.


    Sent using iCafe app
     
  4. Napoleon PhoneApart

    Senior Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Likes Received:
    4,470
    Not installed here.
     
  5. VOLS34

    VOLS34 Zealot
    Gold

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Likes Received:
    79
    This has been happening for some time long before the jailbreak.


    Sent using iCafe app
     
  6. Kadelic

    Kadelic Genius
    Gold

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Likes Received:
    1,646
    I get that from time to time, but not often enough to say it's a nuisance. No UAF here either. I can't recall if it's a wi-fi vs data connection issue, or if it happens on both.
     
  7. VOLS34

    VOLS34 Zealot
    Gold

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Likes Received:
    79
    It happens on both for me but its not s constant issue just happens from time to time but on a fairly regular basis.


    Sent using iCafe app
     

Share This Page