Anyone Else Getting This Error In Cydia?

Discussion in 'iPhone Jailbreak' started by Kadelic, Jun 28, 2011.

  1. Kadelic

    Kadelic Genius
    Gold

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Likes Received:
    1,624
    For the past few days I've been getting an error from the iclarified repository. I figured it would sort itself out, but since it's persisting I wanted to see if anyone else is getting it too.

    [​IMG]
     
  2. fijiman

    fijiman Contributor
    Silver

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Likes Received:
    64
    Yup...I took out the repo as I was sick of looking at that error message....site down?
     
  3. iphonewarrior

    iphonewarrior Moderator
    Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Likes Received:
    701
    iClarified's repo is pretty useless anyway, which package do you use from it?
     
  4. Kadelic

    Kadelic Genius
    Gold

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Likes Received:
    1,624
    Thanks for the quick responses guys. After looking through my installed packages it turns out I don't have any installed from that repo. Guess I'll be removing it as well ;)

    Edit: when I go to edit my sources in Cydia I'm not given the option to delete that particular one (no red minus sign). Is it easy to delete using iFile?


    Sent from my iPhone using iCafe app
     
  5. PinkBanana

    PinkBanana Zealot
    Gold

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Likes Received:
    92
    I get it occasionally from there. But I don't think I have any tweaks or mods from modmyi.
     
  6. iphonewarrior

    iphonewarrior Moderator
    Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Likes Received:
    701
    iClarified's source hasn't had anything of any value within it for a long time.
     
  7. iphonewarrior

    iphonewarrior Moderator
    Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Likes Received:
    701
    You should be able to remove it, hard-reset the phone and launch Cydia again and try and remove the source. You can do it through iFile if you really want too.
     
  8. Kadelic

    Kadelic Genius
    Gold

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Likes Received:
    1,624
    After a hard reset it still won't let me remove the source. I think I'll just let it be for now, the last time I messed with the sources in the file system I ended up having to restore and re-jailbreak :(


    Sent from my iPhone using iCafe app
     
  9. fijiman

    fijiman Contributor
    Silver

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Likes Received:
    64
    On the load up screen of Cydia click into "More Package Sources" select iClarified>Modify>Remove
     
  10. iphonewarrior

    iphonewarrior Moderator
    Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Likes Received:
    701
    To remove a repo/source via iFile is easy, don't get me wrong you can mess up but it's certainly not difficult.

    Launch iFile and navigate to /etc/apt/sources.list.d/cydia.list - then you will need to delete the repo which is causing the errors. Even after removing the repo you can still get errors, so you may need to remove the repo from the metadata.plist located /var/lib/cydia/metadata.plist

    Once you've found the metadata.plist search for the conflicting repo/source and remove it. It will look something like:

    <key>deb:http: //*the repo/source*.com/:./</key>
    <dict>
    <key>Distribution</key>
    <string>./</string>
    <key>Type</key>
    <string>deb</string>
    <key>URI</key>
    <string>http: //*the repo/source*.com/</string>
    </dict>

    Hope that helps :)
     
    #10 iphonewarrior, Jun 28, 2011
    Last edited by a moderator: Aug 3, 2013
  11. Tina Osborne

    Tina Osborne New Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Likes Received:
    0
    I am getting specific errors while trying to download anything in Cydia, I just did a jailbreak on iPhone 4 with IOS 5.1.1 using Greenpois0n Absinthe 2.0, everything went fine during the process. But when I started istalling things inside of Cydia the same error kept popping up and then Cydia would tell me that it was only half-installed and needed to either be removed or corrected, here are the errors exactly as they appeared in Cydia during the install..
    1. Subprocess post-installation script returned error exit status 255
    2. Subprocess/usr/bin/dpkg returned an error code (1)

    Has anyone seen this before? Bc I am very new to this and have no idea what to do, please if anyone knows how to fix this you will be my hero, I even reset my phone back to factory settings and reinstalled to see if that would correct it bc I saw that on a forum, Nope didn't do it, please any advice? Thanks in advance for help..
     
  12. MoneyMaker79

    MoneyMaker79 Genius
    Gold

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Likes Received:
    340
    Honestly, it's not anything you're doing or your phone. It's what you're trying to install that's causing the issue that the developer will have to be made aware of. Can you tell us what you're trying to install that gives you these errors?
     

Share This Page