Anyone else have this issue with update? (mail)

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

ahaxton

New Member
Aug 5, 2007
235
0
0
#1
In mail, press edit. when you select to delete it looks a bit screwed up?
also notice that once you delete one it auto selects the next one.
 

ahaxton

New Member
Aug 5, 2007
235
0
0
#2
Nevermind exited mail and tried again and it didn't happened. Never had this happen with the first update. The screwed up looking text was very strange, but the thing about in edit mode making deletions faster interested me. Maybe a sign of what to come
 

geordisjd

Zealot
Bronze
Jul 1, 2007
2,442
12
38
#3
Nevermind exited mail and tried again and it didn't happened. Never had this happen with the first update. The screwed up looking text was very strange, but the thing about in edit mode making deletions faster interested me. Maybe a sign of what to come
It messed up my AOL account. My settings were gone. All my "old mails" were erased. Maybe it is the new way of "mass email erasing"? Just spend hours restoring, resyncing, rehacking and not having to get rid of your email one at a time?
 

CMatthews

New Member
Jul 4, 2007
15
0
0
Texas
#4
I had a issues trying to update, I did have mine modded with ringtones and changed sounds for email and SMS, which meant I would have to go through the restore process. No big deal or so I thought, my iPhone went into recovery mode, and iTunes commenced to downloading the 91.2mb file, as soon as it finishes downloading I get a error that read: "There was a problem downloading the software for the iPhone. An unknown error occurred (-48)"
After several attempts, I decide to call Apple, once I get a product specialist on the phone, we try numerous options, including deleting and reinstalling iTunes, along with deleting all iTunes file from the Library folder. Nothing worked, then he put me on hold a few minutes and came up with one other solution, told me to create a new user account on my MacBook Pro and login using it, well it worked, it downloaded the update and installed it without a hitch. He still had no idea as to why my usual account wouldn't allow it but got me up an running again.
I really wonder myself about what the issue is, I even tried it again using my usual user account and got the same error, then went back to the one I created and it worked fine. Has anyone else seen this?