Carrier Logo Request Thread

Witness

Zealot
Gold
Jun 18, 2007
1,471
5
38
27
Miami,Florida
#63
hughesi this is what it says

iPhone:/# cd/System/Library/CoreServices/SpingBoard.app/
Command 'cd/System/Library/CoreServices/SpingBoard.app/' not found.


what im I supposed to do?
 

ijhughesi

New Member
Jul 16, 2007
18
1
0
#64
your not putting the space cd(space)/System
 

Witness

Zealot
Gold
Jun 18, 2007
1,471
5
38
27
Miami,Florida
#66
Now it says this

iPhone:/# cd /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app
Possible 15 commands:
help
cd
ls
mkdir
rmdir
activate
deactivate
readvalue
enterrecovery
startservice
deviceinfo
fileinfo
putfile
quit
exit
iPhone:/#




is this when i type the putfile default w/e?
 

ijhughesi

New Member
Jul 16, 2007
18
1
0
#67
yes it is where you type: putfile FSO_CARRIER_ATT.png putfile Default_CARRIER_ATT.png
 

wjp09

Zealot
Gold
Feb 25, 2007
2,559
25
48
NJ
#71
Guys that is what the PM system is for. ALSO if you see an aim icon under someones name just click that to get their SN and send a message.
 

ijhughesi

New Member
Jul 16, 2007
18
1
0
#72
my bad anways i like the ijhughesi one but can i get it in a different font like the one britna used for hers
 

Witness

Zealot
Gold
Jun 18, 2007
1,471
5
38
27
Miami,Florida
#75
sorry wjp ,,but its too urgent

hughesi my aim isint working so i'll update u through PM to see if it works
thanks
 

Witness

Zealot
Gold
Jun 18, 2007
1,471
5
38
27
Miami,Florida
#77
I GOT IT TO WORK GUYS ! YES IT LOOKS SWEET I got the triple x logo on there all thanks to hughesi,
 
Jul 17, 2007
7
0
0
#79
do you think u can make the 007 logo, but with 008 instead?
 
H

heespharm

Guest
#80
Man i need different editing software.. can't get it right...

can anybody redo this....

its' my scrn name

HeeSPharm


the "HeeS" is in "tempus sans itc" bold font

and the Pharm is in "papyrus" bold font


I want the HeeS Black in one pic and White in the other

and the Pharm in a maroon or candy red....

I can't get the background completely transparent... there's always a "halo" around each letter...

the first one is fine 'cause the screens i use it on are all black but the second one is useless... everytime i choose the gray background as transparent the halo shows up

pls help if you have time... no rush
 

Attachments