Confirmed - Service signal Drop loop glitch when sending MMS from VZW to AT&T iPhone

Discussion in 'iPhone 4' started by KillerQ, Feb 1, 2012.

  1. KillerQ

    KillerQ Member
    Bronze

    Joined:
    May 15, 2010
    Likes Received:
    0
    Hey all,

    **Update** I just confirmed this. I fixed the signal drop loop from my original post be restoring my iPhone to an earlier backup. Problem 100% solved. AS SOON as I sent an MMS from my VZW HTC Rezound, (and I even limited it to less than 600kb), by iPhone went into the signal drop loop. 30 seconds with service, 30 seconds without service, and this repeats endlessly.

    I don't understand how there can't be more talk about this. I called AT&T twice and talked to Tier 2 tech support - they were clueless, so i at least filled them in.

    Here's my original post.

    This is crazy! I have an ATT iPhone suffering from it as well as a friend. Both phones have had MMS sent from my VZW Rezound. It seems that CDMA Verizon MMS to GSM AT&T iPhone will instantly crash the iPhone....

    Here are the details:

    https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0

    Another post: https://discussions.apple.com/thread...rt=15&tstart=0

    Anyone have any further info?

    Thanks,

    Matt!
     
  2. KillerQ

    KillerQ Member
    Bronze

    Joined:
    May 15, 2010
    Likes Received:
    0
    So, has anyone even heard of this besides from my post here?


    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     

Share This Page