Cydia Sources not updating

Discussion in 'Cydia Apps' started by EverythingApple, Aug 14, 2014.

  1. EverythingApple

    EverythingApple Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Likes Received:
    217
    I'm getting error messages for several Cydia sources. Anyone else experiencing this? I'll try to post the sources later.
     
  2. Europa

    Europa Moderator
    Senior Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Likes Received:
    5,467
    Rebooting often fixes that.
     
  3. EverythingApple

    EverythingApple Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Likes Received:
    217
    It didn't work. It's the pNre repo. It failed to load.
     
  4. Europa

    Europa Moderator
    Senior Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Likes Received:
    5,467
    Try deleting the repo and adding it back in.

    EDIT: I have that repo and it's not loading for me, either. It's probably a temporary problem on their side. Give it some time and try again.
     
  5. EverythingApple

    EverythingApple Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Likes Received:
    217
    It's been a problem for for quite some time. As long as it doesn't affect anything else, I can ignore it.
     
  6. Europa

    Europa Moderator
    Senior Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Likes Received:
    5,467
    Yeah, I'd just ignore it since you probably won't need that repo for anything new. I didn't notice it until you mentioned it since I don't have that repo on my 5s. I've got it on a backup phone that I rarely open Cydia on.
     
  7. EverythingApple

    EverythingApple Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Likes Received:
    217
    I deleted the repo. I don't have anything installed from this repo.
     
    #7 EverythingApple, Aug 15, 2014
    Last edited: Aug 15, 2014
  8. Europa

    Europa Moderator
    Senior Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Likes Received:
    5,467
    I used it for StatusBarFix2, which we don't need anymore. It's also for No Annoyance.
     
  9. EverythingApple

    EverythingApple Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Likes Received:
    217
    I also had used it for StatusBarFix2. Don't have No Annoyance. It looks good and is supported in 7.1.2. Should I add the repo back and get it?
     
  10. Europa

    Europa Moderator
    Senior Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Likes Received:
    5,467
    I don't use it, but a lot of people like it. It disables these alerts:

    image.jpg
     
  11. EverythingApple

    EverythingApple Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Likes Received:
    217
    I just added the repo back and installed this tweak and no issues with the repo. The one I added back was different than the one I had. This one was repo.pnre.co. The other one had something after the co. Maybe that was the problem.
     

Share This Page