Double tap for one handed mode not working

CASEACE79

Contributor
Bronze
Mar 29, 2009
409
47
28
#1
Anyone else having this issue? It only works maybe about 1/3 of the time on my iPhone 6.
 

RyansTitan05

Contributor
Bronze
Aug 21, 2008
392
54
28
#2
don't push the button all the way down. Just tap it
 

CASEACE79

Contributor
Bronze
Mar 29, 2009
409
47
28
#3
I am. It just isn't working. Like at all. If I reboot it (lock and home button) it'll work for like 2-3min.
 

nealh

Contributor
Silver
Apr 3, 2008
699
25
28
#4
Kinda worthless since it does not bring up keyboard
 

CASEACE79

Contributor
Bronze
Mar 29, 2009
409
47
28
#5
Well not really. Sometimes ya don't need a keyboard. Sometimes I just have to hit a back button in the top left corner of an app.
 

nealh

Contributor
Silver
Apr 3, 2008
699
25
28
#6
I realize my comment was kinda not fair based on so little but I'm hoped more from it. Just my opinion.
 

Zzz

Contributor
Bronze
Sep 13, 2014
120
35
28
#8
Dang!!! Didn't know the 6 had this feature. Thought it was only for the 6+, lol. Yeah it works, just 2 quick light taps on the home button. Nice!!!
 

missygal

Zealot
Silver
Jul 2, 2010
599
133
43
#9
Dang!!! Didn't know the 6 had this feature. Thought it was only for the 6+, lol. Yeah it works, just 2 quick light taps on the home button. Nice!!!
Same here until I read this post!!
 

CASEACE79

Contributor
Bronze
Mar 29, 2009
409
47
28
#10
Well glad I could help. Did a complete reinstall and seems to be working. Weird.
 

jmp316

Evangelist
Gold
Jul 10, 2008
1,048
141
63
#11
Working fine for me...
 

billnye97

Contributor
Silver
Jun 21, 2007
849
75
28
Cleveland
#12
Works fine for me on my 6. At first I tried to double push it but it really is a light tap.
 

Tokyo Drftr

Member
Bronze
Jan 26, 2012
37
8
8
#13
Same issues on my 6+


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Tokyo Drftr

Member
Bronze
Jan 26, 2012
37
8
8
#16
Did you read the rest of the thread? Are you double-tapping the home button and not pressing it?
Yes. My 6 works perfectly. The 6+ was acting up but now seems to work. Now having issues with keyboard layout.


Sent from my iPhone using Tapatalk