edge logo

Jun 7, 2007
545
0
16
Queens, NY
#1
anyone noticed that the "E" in the edge logo turns blank? It doesn't have th E but it just the box.....this is a bug that i found on 1.1.3. this is confirmed on two iPhones, mine, jailbroken and my girlfriends, not jailbroken.
 

The Apple

Zealot
Gold
Aug 2, 2007
3,105
0
38
Indiana
#2
Mine did this the other day. Turned solid blue. I have no idea why it happened though.
 

patrickj

Genius
Gold
Sep 2, 2007
6,221
445
83
Austin, Tx
ipadinsight.com
#3
Not sure if this is the same thing you are experiencing, but iPhone Atlas did a recent post on a blue box where the E symbol normally is meaning phone cannot find / connect to Edge network, and using GPRS instead ....
 

Lincoln

New Member
Gold
Aug 11, 2007
6,100
4
0
#4
Yes, the solid blue box means that you are using GPRS instead of EDGE.

- John
 
Jun 7, 2007
545
0
16
Queens, NY
#6
to be honest I've never seen that happen ever since I got the phone on iDay. Only since 1.1.3
 

tzhourdeka

Member
Bronze
Jul 25, 2007
132
0
16
#7
They added it for 1.1.1 or 1.1.3, I don't remember which.
 

GADeputy

Member
Bronze
Jan 21, 2008
381
0
16
Georgia, USA
#8
Yes, the solid blue box means that you are using GPRS instead of EDGE.

- John
I didn't know that. I've seen the blue box a few times even when I was on 1.1.2 but didn't know what it meant. When I saw it was there I moved about 2 feet and it went back to the E.
 

Keagle

New Member
Bronze
Feb 2, 2008
182
0
0
#10
Its all I get on mine, seems I can't even get edge!
 

hpuk

New Member
Bronze
Jan 2, 2008
60
0
0
London
#11
Im living in a small village atm and i can pick it up its great :)