Error 1004 on 3GS

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

Torinate

Member
Bronze
Sep 19, 2009
325
7
18
#1
So, I updated a few things on cydia.

Now, when I go to iTunes on my phone and try to update my apps, I get error 1004.

I have not tried to connect to my computer as of yet. I was hoping for a fix on the phone and not bring it to the computer.

Anyone know what I can do to fix it?

I've tried hard resets without success.

I'm not sure what updated on cydia.

Thanks!

This is frustrating!
 

zandahar

New Member
Oct 24, 2011
2
2
3
#4
Hearing of lots of people with the issue today I'd love to know what fixed it if anything. tried it all. sign out of store, clear cookies cache history, check time. 3gs and 4 both on 4.3.3 jailbroken =(

EDIT: FIXED =) Its UAfaker that causes the problem as soon as I uninstall it the problem goes away. Install it again and it comes back. doesn't appear to matter if I have it toggled off from sbsettings either.
 

Kadelic

Genius
Gold
Jan 4, 2010
4,935
1,645
113
Dallas, TX
#5
Hearing of lots of people with the issue today I'd love to know what fixed it if anything. tried it all. sign out of store, clear cookies cache history, check time. 3gs and 4 both on 4.3.3 jailbroken =(

EDIT: FIXED =) Its UAfaker that causes the problem as soon as I uninstall it the problem goes away. Install it again and it comes back. doesn't appear to matter if I have it toggled off from sbsettings either.
Thank you, thank you, and thank you again!
 

zandahar

New Member
Oct 24, 2011
2
2
3
#6
A further FYI I contacted the developer and got an INSTANT reply saying he knows about it and is working on a fix and sorry :)

Also FWIW I had issues with the eBay app whole uafaker was installed.
 

Kadelic

Genius
Gold
Jan 4, 2010
4,935
1,645
113
Dallas, TX
#7
A further FYI I contacted the developer and got an INSTANT reply saying he knows about it and is working on a fix and sorry :)

Also FWIW I had issues with the eBay app whole uafaker was installed.
I just wanted to thank you again. I made my previous post from mobile safari but the keyboard was lagging so bad I had to cut it short. The same issue had been driving me crazy the past couple days and I was about to start my own thread. I tried every "fix" you mentioned, plus a couple others, but nothing worked. I figured it was something jailbreak related but un-installing recent tweaks didn't fix it either. Now I remember that UAFaker was recently updated, I hadn't thought of that. I'll keep my eyes out for a new update.


Sent from my iPhone using iCafe app