ERROR: Package Download Failed...

iSpend

Member
Bronze
Jan 11, 2008
126
0
16
#1
Can't find host.

I'm trying to download from my AppSnapp installer. Never had this problem before. Does anyone know what this means, and how it can be fixed?

Thanks in advance!
 

Jhors2

New Member
Bronze
Nov 11, 2007
239
0
0
#2
Refresh your sources....try again, I've had this problem quite a few times.
 

iSpend

Member
Bronze
Jan 11, 2008
126
0
16
#3
thanks. But doesn't refresh the sources everytime you open installer?
 

diverdown

Contributor
Silver
Sep 12, 2007
970
49
28
NYC
#4
thanks. But doesn't refresh the sources everytime you open installer?
There is a button in installed to refresh sources, I used that and asked me to install an update. Once that update was installed the download errors stopped.

thanks for the info Jhors2...

~S
 

Jhors2

New Member
Bronze
Nov 11, 2007
239
0
0
#5
No Worries :) It does refresh your sources, but sometimes it works better to do it manually, I had the exact same problem but it happened with a mislinked app in installer, after I refreshed it worked fine. :)
 

iSpend

Member
Bronze
Jan 11, 2008
126
0
16
#6
noooo not "manually". You mean using, say, Fugu?

I'm a novice, so if I can't tap refresh or restore, I'm sunk


How is it done manually?
 

Jhors2

New Member
Bronze
Nov 11, 2007
239
0
0
#7
you go to the sources tab on the very bottom right of installer and at the top there is a refresh button.
 

iSpend

Member
Bronze
Jan 11, 2008
126
0
16
#8
sounds simple enough, but I'm kinda unsure about upgrading to 1.1.3, and jailbreaking. Seems like so many people are having problems.

Whats been your experience?
 

Jhors2

New Member
Bronze
Nov 11, 2007
239
0
0
#9
It's been awesome, went SEEMLESSLY, the only problem I had is with iPhysics, you have to change the permissions on the file, and I have had some experience working on file systems, but the learning curve isn't steep at all, read around, if you have any problems at all its easy to find a solution. Pm me if you have any problems at all, my youtube, locate me feature on google, ringtones, everything worked fine straight after the jailbreak!
 

MarcosG

New Member
Feb 12, 2008
10
0
0
#10
the refresh trick doesn't work I tried it and nothing. Its been this way the past 3 days. I called my cousin and he's having the same issue. Any other ideas on how to solve this?
 

Dinger123

New Member
Feb 15, 2008
14
0
0
West Sussex UK
#11
Hi

I had this problem and found a link advising to "Run installer, goto 'Sources' update sources that you use!

The link to some of the sources changed recently.

Hope this helps!

Dinger
 

jojo76

New Member
Mar 18, 2008
9
0
0
#12
refresh failed

the refresh trick doesn't work I tried it and nothing. Its been this way the past 3 days. I called my cousin and he's having the same issue. Any other ideas on how to solve this?
Hi eveyone...

I'm having the same problems, i have downloaded a few things and all of a sudden it can't find the host, refreahing doesn't help either it says refreshed failed.

Help...

please
 

wbrod

New Member
Oct 25, 2007
25
0
0
#13
Hi eveyone...

I'm having the same problems, i have downloaded a few things and all of a sudden it can't find the host, refreahing doesn't help either it says refreshed failed.

Help...

please
Check that u don't have anything in que, i had the same promblem it seens that i had a download waiting in qued, after i removed from que everything was fine. Hope it help
 

jojo76

New Member
Mar 18, 2008
9
0
0
#14
thanks i shall try that... can you also tell me how i can see the downloads waiting..?
 

wbrod

New Member
Oct 25, 2007
25
0
0
#15
thanks i shall try that... can you also tell me how i can see the downloads waiting..?
i don't think that can check what you have in queue, just try clearing anything in queue and see if that help
 

jojo76

New Member
Mar 18, 2008
9
0
0
#16
i don't think that can check what you have in queue, just try clearing anything in queue and see if that help

I have tired that too.. nothing in que... i still cant refresh sources.. :-(
 

jfagundo

New Member
Bronze
Sep 14, 2007
31
0
0
#18
reinstall community sources.
I tried everything myself with no luck, the thing is I was able to install earlier after upgrading to 1.1.4. Now, no matter what I click on, it gives me the same error.

I can't even reinstall BSD Sub. What the heck is this all about? I don't know what to do.

Thanks. :mad:
 

jojo76

New Member
Mar 18, 2008
9
0
0
#19
reinstall community sources.
It doesn't give me the choise to reinstall with community sources, it does with Bsd subsystem, installer 3.01 but then i cant find the host to download.

Yeah I have the 1.1.4 too it's driving me crazy....
 

Bone

Zealot
Gold
Feb 11, 2008
1,214
2
38
#20
Quick question... When yall jailbroke did you set up a new partnership between the phone and computer. I.e new name and everything or did u use the old one?