Error: Package Size Mismatch (Customize)

TomTomTuning

New Member
Bronze
Aug 10, 2007
196
0
0
Camp Hill, PA
#1
Ok..

Woke up this morning and of crouse i had to check for updates.
I knew there was going to be a new update for Customize.

So i downloaded the update for Customize, then i tired to download the update for the Designer Image set. But i get this error

Package Size Mismatch.

I also get this error when i try to download the Sound Set for Customize also.

Any one else having this problem?
 

z28black98

Member
Bronze
Sep 10, 2007
239
0
16
Tulsa, OK
#2
Ok..

Woke up this morning and of crouse i had to check for updates.
I knew there was going to be a new update for Customize.

So i downloaded the update for Customize, then i tired to download the update for the Designer Image set. But i get this error

Package Size Mismatch.

I also get this error when i try to download the Sound Set for Customize also.

Any one else having this problem?

yeah I had this problem on a few apps on Monday, retried about 15-30 minutes later and they downloaded just fine. I downloaded the new update for customize as well this morning and had no problems.

try again later on, should work for ya.
 

kency79

New Member
Bronze
Sep 2, 2007
62
0
0
Hamilton,NJ
www.myspace.com
#3
Ok..

Woke up this morning and of crouse i had to check for updates.
I knew there was going to be a new update for Customize.

So i downloaded the update for Customize, then i tired to download the update for the Designer Image set. But i get this error

Package Size Mismatch.

I also get this error when i try to download the Sound Set for Customize also.

Any one else having this problem?
that error comes out when you have a weak Internet connection. Try to restart your iPhone and it should be fine.
 

Ace4261991

New Member
Silver
Jun 18, 2007
530
0
0
#5
when I got this error all I did was press refresh and then just try downloading it again and it would work I've done this several times now no need to wait 15-30 min
 

sp33d

New Member
Bronze
Aug 28, 2007
28
0
0
#6
I had this problem when I had my autolock set to 1 min. After setting it higher to 3 mins, the problem went away. I guess when some apps take longer than 1 min to install you can't have it autolock on ya.