Error sending message

Tug

Member
Silver
Aug 4, 2008
528
0
16
#1
Every since I upgraded to 2.2 I receive "error sending message" when I text. It doesn't happen all the time but happens more now than when it did when I was using 2.0, I have 2 bars and it still happens.

Anyone else have this problem?

Thanks
 

TAEWING59

New Member
Bronze
Jul 12, 2008
344
0
0
#2
I rarely get this but sometimes i do. it may be coverage. even tho the phone is showing 2 bars maybe the signal dropped for just a sec, and the iPhone didn't reflect it bc it got it back another sec later. just close out and open SMS
 

Youngbinks

Zealot
Gold
Jun 4, 2007
7,617
3
38
31
Atlanta, Georgia
#3
This happens to me but only when I have no service. Have you tried doing a soft reset to see if that fixes the issue?

I would also try holding the home button for a few seconds until SMS closes completely and then try reopening it and sending the text again.
 

Tug

Member
Silver
Aug 4, 2008
528
0
16
#4
I've tried it all but with no luck. I guess I'll just have to live with it for the time being.

Thanks

Tug
 

efuseakay

Contributor
Silver
Nov 11, 2008
864
99
28
#5
Had this problem the other day. It eventually cleared itself up.
 

yanki

New Member
Bronze
Nov 23, 2008
41
0
0
Puerto Rico
#6
this just happened to me, but i turned off and on the iPhone and its working again... i got 2.2 also
 

Tug

Member
Silver
Aug 4, 2008
528
0
16
#8
I haven't received the error message for awhile now as a matter of fact I completely forgot about it.... derrrrr