everythingiCafe App Version 1.8 Now Available in the App Store

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,780
113
Long Island, NY
#62
I am looking into the login issues affecting some users. As soon as I have answers, I will share it here.
 

iphonewarrior

Moderator
Moderator
Apr 11, 2008
13,847
702
113
#63
I am looking into the login issues affecting some users. As soon as I have answers, I will share it here.
The login problem only happens on my iPhone and not my iPad. I can't understand why it would remove my details everytime, strange.
 

Zanthe

#apple
Gold
Aug 9, 2007
2,638
323
83
#64
Seems to me when you mark all forums read that it takes forever. Doesn't do that on other sites using Tapatalk -- it's fairly quick. This seems to be a new issue with the latest build of the EiC app.
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,780
113
Long Island, NY
#65
Seems to me when you mark all forums read that it takes forever. Doesn't do that on other sites using Tapatalk -- it's fairly quick. This seems to be a new issue with the latest build of the EiC app.
What about using TapaTalk to mark all forums read on eiC. Guess number of threads might also play a role.
 

Rictur

Member
Bronze
Feb 8, 2011
96
20
18
South Carolina
#66
The login problem only happens on my iPhone and not my iPad. I can't understand why it would remove my details everytime, strange.
You can add me to the login issue list. Both on my iPhone and iPad. iPhone is running 4.2.10 and iPad is 4.3. Thanks.
 

Smarty2600

Member
Bronze
Apr 23, 2011
344
11
18
#67
Every time I open the app fresh not from multitasking queue I get the "you must be logged in to do that" message too. But keep up the good work adding features to the app is awesome.
 

Locutus

Member
Bronze
Aug 22, 2010
98
24
18
#69
I'm having some if the same issues, too. Logging out and logging back in temporarily solves the problem, but I have to do that regularly to post in a thread or to see the latest unread threads.
I'm jailbroken on 4.3.3.


Sent from my iPhone using iCafe app
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,780
113
Long Island, NY
#70
Just a heads up that I've initiated the changes to the app which are aimed at resolving:
  • Issue where app logs out user when leaving app
  • Users receiving 'server plugin not activated' when trying to initiate a conversation
I'll let everyone know when the update is complete and has been submitted for Apple's approval.
Thanks for all your feedback.
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,780
113
Long Island, NY
#74
I get this error whenever I try to post a smiley from the app.

Sent from my White iPhone 4 using the Kick Ass iCafe app!
Please use smilie shortcode when posting. I have to look, but I think there is a post with all the shortcuts.

You can use this as a guide.

Screen Shot 2011-09-20 at 10.00.21 AM.png
 

ed2438

Contributor
Bronze
Apr 9, 2010
365
25
28
El Paso, TX
#75
Please use smilie shortcode when posting. I have to look, but I think there is a post with all the shortcuts.

You can use this as a guide.

View attachment 15937
I have seen other people have been able to post the smileys from the emoticons on the iPhone. Any idea as to why I getting this error?


Sent from my White iPhone 4 using the Kick Ass iCafe app!
 

Bennyboy

Genius
Platinum
Jul 21, 2010
14,017
1,756
113
PA
#77
Worked. Try uninstalling the app, and re-installing it.
 

Bennyboy

Genius
Platinum
Jul 21, 2010
14,017
1,756
113
PA
#80
I apologize, previous post was from tapatalk, this one above is from the EIC app and it's working also.
don't know buddy.