Fix for usage bug?

Discussion in 'iPhone' started by Heacon, Nov 11, 2011.

  1. Heacon

    Heacon Member
    Bronze

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Likes Received:
    6
    Hey out there
    I just did a restore and still i get the usage bug. I wona get rid of it so I can see how much standby and how much I use the phone. So how I do this if a complete restore wont do it? And no I am not sure if it even workee when I got it... But shouldnt it be software related anyway..
    HeAcon screenshot below to show what I mean... And that is just usage of last 35 min it hasn't been on standby


    Sent from my iPhone 4s using iCafe app
     

    Attached Files:

  2. Heacon

    Heacon Member
    Bronze

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Likes Received:
    6
    Wtf wtf Suddenly after many hours trying and many restores it works And it changed around 92% both was same ... Lay it down 20min and then bam works weird thing now the % drop slower.. Seems like my fix came very delayed


    Sent from my iPhone 4s using iCafe app
     
  3. Heacon

    Heacon Member
    Bronze

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Likes Received:
    6
    So keep trying maybe it works suddenly as me


    Sent from my iPhone 4s using iCafe app
     

    Attached Files:

  4. Sharunda

    Sharunda Genius
    Gold

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Likes Received:
    1,064
    WOW! Good for you. Mine is still messed up. Still User and Standby are the same. IDK how to fix it and I have tried everyrthing.

    Oh well, gotta live with it until it corrects itself I suppose. I'm sick of trying to fix it.
     
  5. Heacon

    Heacon Member
    Bronze

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Likes Received:
    6
    Yeah mine been Bad since start and restore dident work or did it because suddenly at 92% it changes


    Sent from my iPhone 4s using iCafe app
     

Share This Page