Has anyone seen my AT&T logo?

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

eric1952

New Member
Bronze
Jul 7, 2007
32
0
0
#1
I was getting ready to make a phone call ,i switched on the phone mode and hit my favorites key. the phoned looked like it was trying to make the connection,but wasn't going through.i hit the end call key.i tried this several times and still no connection. i noticed in the top left corner i had full signal strength,but a funny thing the AT&T logo was gone. i decided to reboot the phone.after rebooting the logo was back and i was able to use my phone.Has this happened to anyone else?
 

ColsTiger

Zealot
Gold
Mar 8, 2007
5,856
2
38
Columbus, GA
#2
I was getting ready to make a phone call ,i switched on the phone mode and hit my favorites key. the phoned looked like it was trying to make the connection,but wasn't going through.i hit the end call key.i tried this several times and still no connection. i noticed in the top left corner i had full signal strength,but a funny thing the AT&T logo was gone. i decided to reboot the phone.after rebooting the logo was back and i was able to use my phone.Has this happened to anyone else?
Not to me. Are you sure you weren't on the edge of the network or something?
 

iPhobos

New Member
Bronze
Jul 25, 2007
201
0
0
#4
I actually am wondering if it is possible to just remove the logo all together. I don't want it to say AT&T and i cant think of anything else i would like it to say, so blank would work great for me.

Is this possible?
 

ps49556n

New Member
Silver
Jun 21, 2007
545
1
0
NYC
#6
I was getting ready to make a phone call ,i switched on the phone mode and hit my favorites key. the phoned looked like it was trying to make the connection,but wasn't going through.i hit the end call key.i tried this several times and still no connection. i noticed in the top left corner i had full signal strength,but a funny thing the AT&T logo was gone. i decided to reboot the phone.after rebooting the logo was back and i was able to use my phone.Has this happened to anyone else?



All that means is that it is trying to find the best cell tower... Btw I didn't mean to thank you for your post I hit the button by accident...
 

iPhobos

New Member
Bronze
Jul 25, 2007
201
0
0
#9
thanks for the logo, I made a blank one and got bored of that and now I am searching for a free download of the Apple font. Its called myriad but every where I could find it I have to pay for it. What font did you use for your logo?
 

stepup

New Member
Aug 10, 2007
1
0
0
#11
There is something else wrong here...

I was getting ready to make a phone call ,i switched on the phone mode and hit my favorites key. the phoned looked like it was trying to make the connection,but wasn't going through.i hit the end call key.i tried this several times and still no connection. i noticed in the top left corner i had full signal strength,but a funny thing the AT&T logo was gone. i decided to reboot the phone.after rebooting the logo was back and i was able to use my phone.Has this happened to anyone else?
I've had this happen also. Here at my office the coverage area does not change. The iPhone will lose its connection to AT&T network even though there is full signal. 3 times this has happened to me since purchase. It even happened once *after* the firmware update 1.0.1.
Not sure what this is. Have given Apple feedback about this but so far, no response. Seems that the only way out of this is to cycle power on the phone. It recovers every time.