help jailbreaking a 1.1.2

dubgixxer

New Member
Dec 9, 2007
19
0
0
#1
alright here is my problem, i downgraded to 1.1.1 and did the jailbreakme thing and install the OktoPrep then i upgraded back to 1.1.2 and now when i do the windows.bat step it does nothing, i get nothing except a black comand promt real quick, any suggestions im on vista heard there were no proplems there? any suggestions
 

enigmanic

New Member
Silver
Jun 27, 2007
513
0
0
#2
alright here is my problem, i downgraded to 1.1.1 and did the jailbreakme thing and install the OktoPrep then i upgraded back to 1.1.2 and now when i do the windows.bat step it does nothing, i get nothing except a black comand promt real quick, any suggestions im on vista heard there were no proplems there? any suggestions
Did you make sure the zip file is unzipped? If so and the windows.bat still flashes, you need to install the latest version of java:

http://www.java.com/en/download/index.jsp
 

Chris716

New Member
Nov 29, 2007
807
0
0
IL
#4
exactly a lot of people have had that prob and didn't know what to do.. but it will work after you do that....
 

Chris716

New Member
Nov 29, 2007
807
0
0
IL
#6
awesome glad you got your stuff up and running..........
 

magermeister

New Member
Bronze
Jul 16, 2007
72
0
0
goose creek, sc
#7
i also did all of the thing to jailbreak 1.1.2 after it finished putting 1.1.2 back on my phone the installer app was not on my home screen so i thought i did something wrong. was i supposed to do something else i plugged my phone up several mins after that and ran windows.bat will this work now or do i have to do all of it again
 

VSpec

New Member
Dec 13, 2007
14
0
0
#8
The installer icon disappears after upgrading but will be there after the final step is completed. I just did this on vista and I had no problems.