Installer not installing apps

YAKUZA

New Member
Jul 22, 2007
18
0
0
#1
I have searched and googled this problem. It started two days ago, installer would download, but when it comes time to "install" it kicks it out to the home screen. I did a springboard reset, did the home/sleep button reset, uninstalled community resource and reinstalled it, but that's just about what will install, nothing seems to work. Thanks in advance for any info on this problem.
 

michael180

Zealot
Gold
Jun 14, 2007
1,249
3
38
Santa Cruz, CA
moderntimes.com
#3
I have searched and googled this problem. It started two days ago, installer would download, but when it comes time to "install" it kicks it out to the home screen. I did a springboard reset, did the home/sleep button reset, uninstalled community resource and reinstalled it, but that's just about what will install, nothing seems to work. Thanks in advance for any info on this problem.
You do have BSD Subs installed don't you? ;)
 

YAKUZA

New Member
Jul 22, 2007
18
0
0
#4
yup BSD has been installed. I refreshed sources last night and saw an
"installer" update, but when I hit update, same thing kicks it out to the homescreen. Help! I miss installing new apps and trying new stuff out.
 

lotecorp

New Member
Bronze
Mar 3, 2008
32
0
0
#5
I am having the same exact problem also, I have BSD Subsystem install. I just started happen. Been downloading and installing with no problem for months. Anyones help would greatly be appreciated.
thanks
 

hitme

New Member
Apr 6, 2008
1
0
0
#6
im sorry can someone please help me, i have jut bought an iPhone and it came with the installer already installed. but when i try to install any app on it comes with a pop up saying error. and it doesn't even tell me why. can someone please help?
 

Lincoln

New Member
Gold
Aug 11, 2007
6,100
4
0
#7
You may be running out of disk space. First uninstall whatever you have installed, and then Install BossTool. Open up BossTool, and relocate your Wallpapers, Fonts,a nd Applications. This will free up disk space.

If this doesn't work, I would try re-jailbreaking.

- John
 

lotecorp

New Member
Bronze
Mar 3, 2008
32
0
0
#8
Where are you suppose to relocate them.
thanks,
 

YAKUZA

New Member
Jul 22, 2007
18
0
0
#9
Where are you suppose to relocate them.
thanks,
I thing the app moves them automatically to somewhere else. Also after you make room, make sure you clear the queue before you try to install another app. I finally got it working after a few days of messing around with installer, hope that helps.
 

lman

New Member
Silver
Oct 18, 2007
632
0
0
#10
I thing the app moves them automatically to somewhere else. Also after you make room, make sure you clear the queue before you try to install another app. I finally got it working after a few days of messing around with installer, hope that helps.
Yeah bosstool does just relocate them for you, you do not need to specify where. As for the queue, definently make note of that. If your ever installing something and it bugs out on your, before you can install something else you most likely have to clear the queue.
 

styfle

Zealot
Gold
Mar 31, 2008
3,381
7
38
#11
if you get an error trying to install something then click install again at the top but this time click clear queue
then refresh sources
 

lotecorp

New Member
Bronze
Mar 3, 2008
32
0
0
#12
I have cleared the queue and I sshed into the ipod and deleted a bunch of stuff but the same thing happens. I think the BSD Subsystem might be corrupted for some reason. I do appreciate the suggestions. Thanks for trying.
 

Hawk

Genius
Gold
Aug 2, 2007
6,682
241
83
49
ATL
#13
I have cleared the queue and I sshed into the ipod and deleted a bunch of stuff but the same thing happens. I think the BSD Subsystem might be corrupted for some reason. I do appreciate the suggestions. Thanks for trying.
Clear the installer queue and then in the Installs section, go to Sources, and then install Community Sources. For some reason the one included with the installer is old and doesn't work properly. Reboot and you should be good to go