iPhone 3GS can't send iMessage?

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#1
I have one little problem with my 3gs.
It was locked to AT&T on 6.15.00 and then downgrade on 5.13.04. Always unlock with ultras0w.
When AT&T starts factory unlock I unlock my 3gs by IMEI.
Now my iPhone iz sim free on 5.13.04 activated by iTunes ( I deactivate using readsnow).
Problem is in imessage, I cannot sent message. I activate the immessage by email end blue baloon appers and I sent to myself a message but not anyone else. Always show not delivered !

How to resolve this kind od problem ?
Thanks
 

Iloveiphones

Genius
Platinum
Aug 5, 2010
6,237
234
83
chatsocially.com
#2
I have one little problem with my 3gs.
It was locked to AT&T on 6.15.00 and then downgrade on 5.13.04. Always unlock with ultras0w.
When AT&T starts factory unlock I unlock my 3gs by IMEI.
Now my iPhone iz sim free on 5.13.04 activated by iTunes ( I deactivate using readsnow).
Problem is in imessage, I cannot sent message. I activate the immessage by email end blue baloon appers and I sent to myself a message but not anyone else. Always show not delivered !

How to resolve this kind od problem ?
Thanks
Are you on wifi?
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#7
Yes, it says activated is setting of imessage. I sent to myself message and resived .
 

Iloveiphones

Genius
Platinum
Aug 5, 2010
6,237
234
83
chatsocially.com
#8
Hmm...try deactivating it and activating it.

And are you sure the recipients have iMessage?


Sent from my iPhone using iCafe app
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#9
I try all solution that i can find on net
I change dns, activate and deactivate imessage, restart network settings, restart phone , i don't have more ideas
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#10
I have one ipad1 and iPhone4 , on this devices work avery time, only at 3gs doesn work
 

Iloveiphones

Genius
Platinum
Aug 5, 2010
6,237
234
83
chatsocially.com
#11
I try all solution that i can find on net
I change dns, activate and deactivate imessage, restart network settings, restart phone , i don't have more ideas
Perhaps a firewall on the router is the problem?


Sent from my iPhone using iCafe app
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#12
I have one ipad1 and iPhone4 , on this devices work every time, only at 3gs doesn work:)
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#14
Yes, i have 2 devices and i test on them.
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#16
You think thats problem in 5.1.1 ?
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#18
I will think about that. Can a back to 5.1.1 if batery will go bad
 

lahaine

New Member
Nov 4, 2012
12
0
1
#20
Thanks , i will try and write here