Jailbreakme.com server not found error in Safari

ktkay27

New Member
Dec 9, 2007
3
0
0
#1
Ok I am trying to jailbreak my iPhone and I have gotten my phone downgraded to 1.1.1 but when I go to jailbreakme.com on my phone is says that the server cannot be found. My phone says that it is on wifi. What do I do?
 

meiphones_brill

New Member
Silver
Nov 16, 2007
797
0
0
#2
can you access any websites? Google say?
 

ktkay27

New Member
Dec 9, 2007
3
0
0
#3
Nope it won't let me visit any websites. My phone has no reception/coverage right now while it is on 1.1.1. Now it even says no service.
 

firewire

Member
Silver
Nov 4, 2007
941
17
18
#4
Nope it won't let me visit any websites. My phone has no reception/coverage right now while it is on 1.1.1. Now it even says no service.
It shouldn't make a difference if you have service or not if you have a wifi signal. The iPhone is not picking it up maybe? You said that it shows you're on wifi though. Did you check your wifi settings? Does it show you connected to a router?
 

ktkay27

New Member
Dec 9, 2007
3
0
0
#5
It shouldn't make a difference if you have service or not if you have a wifi signal. The iPhone is not picking it up maybe? You said that it shows you're on wifi though. Did you check your wifi settings? Does it show you connected to a router?

Well I do not have wifi but there are people around me that do so I am trying to connect off of there's. Theres are not locked. yes the signal saying im on wifi is on. I did check the wifi settings and yes it does show im connected to a router.
 

Chris716

New Member
Nov 29, 2007
807
0
0
IL
#6
try turning the phone on and off and verify that the wifi is actually working test the wifi on a cpu.. Sounds like theres something wrong with the wifi connection..
 

termleech

Zealot
Gold
Sep 7, 2007
1,154
2
38
McPherson, KS
#7
Sounds like the Wifi connection is messed up. Can you go to any other websites in Safari?
 

Chris716

New Member
Nov 29, 2007
807
0
0
IL
#8
yeah try another site if that doesn't work then its for sure your wifi
 

djlethal

New Member
Dec 25, 2007
1
0
0
#9
Well I do not have wifi but there are people around me that do so I am trying to connect off of there's. Theres are not locked. yes the signal saying im on wifi is on. I did check the wifi settings and yes it does show im connected to a router.
hey, i'm having the same problem. I'm following the unlocking guide (i have 1.1.1) any when i open safari with a connection, it says the page wont load. Is there a away around this? I have checked the wirelesss signal works with a laptop.

any ideas?
 
Last edited by a moderator: