Just Had A Strange Bug with Calling on Phone

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

mjeagent

New Member
Bronze
Jun 28, 2007
418
0
0
Northern Virginia
#1
I was driving and trying place a call. Had full signal (all bars). Dialed number and nothing would happen (just said "Calling"). Kept doing this for about five minutes and nothing. Then finally it went through (said "Connected") but it never rang. The person on the other end said that they had just tried me and it didn't ring - went straight to vm. Again, I had full bars (signal) and was not in Safari, IPOD or any other program.

Anyone have a similar experience?
 

TrippalHealicks

New Member
Gold
Mar 2, 2007
1,341
0
0
#2
I was driving and trying place a call. Had full signal (all bars). Dialed number and nothing would happen (just said "Calling"). Kept doing this for about five minutes and nothing. Then finally it went through (said "Connected") but it never rang. The person on the other end said that they had just tried me and it didn't ring - went straight to vm. Again, I had full bars (signal) and was not in Safari, IPOD or any other program.

Anyone have a similar experience?

Any chance you were trying to call each other at the same time?
 

RTOIPHONE

New Member
Bronze
Jun 29, 2007
29
0
0
#6
I was driving and trying place a call. Had full signal (all bars). Dialed number and nothing would happen (just said "Calling"). Kept doing this for about five minutes and nothing. Then finally it went through (said "Connected") but it never rang. The person on the other end said that they had just tried me and it didn't ring - went straight to vm. Again, I had full bars (signal) and was not in Safari, IPOD or any other program.

Anyone have a similar experience?
Same thing happened to me today. I was in the office and I tried to call using the iPhone. Same messaging calling.... I used the land line and made my call. I didn't think about until on the way home 2 hours later. I tried to call 611 and "0" same thing. A few minutes later, I got two voice mails from the same source 1.5 hours apart. Then, I was able to use the phone. I suspect it was an AT & T problem. I had good signal strength for both the iPhone and Edge.
 

typer922

New Member
Bronze
Jun 7, 2007
86
0
0
#8
There was one instance when it just just connecting for about a minute. I turned the phone off then back on again and it connected fine.
 

J-Sauce

New Member
Bronze
Jul 5, 2007
142
1
0
#9
Did you have ATT/Cingular before?

If you did, you would be used to this by now.

Especially if you had a treo.
 
Apr 18, 2007
12
0
0
#11
My phone just calls people on its own without any prompting and no ringing. So your prob wouldn't surprise me either. These are just all those hidden little features Jobs stuck in there for us. :laugh2:
 

Martlet

New Member
Bronze
Jul 11, 2007
145
0
0
#13
Funny same time calling experience

I had some fun last night when I missed a call, and the caller tried again at the same time as I tried to call them back.

When I called the _other_ number back, _my_ phone started ringing.

Now that's true multitasking... the first phone I've ever had able to ring itself up!