Mobile Safari Lag with Full iPhone Optimized Overlay

iphonewarrior

Moderator
Moderator
Apr 11, 2008
13,847
701
113
#1
Anyone else noticed a recent lag whilst browsing/posting on eiC? I'm running the Full iPhone Optimized skin and it's still really laggy.

Another thing I have noticed is that once a page fully loads, it snaps to bottom of the page... then when you swipe back to the top it snaps to the bottom again!? It's driving me insane.

I've removed all of the Safari tweaks/mods I had installed and it's still doing this. Lastly, is anyone else finding pages load and render slower due to the "Share this page" bar at the bottom of each thread?

iPhone 4 iOS 4.3.3 Mobile Safari only. 90% of the time I'm on my WAN which has a 30Mb download speed so it's not my connection.
 

acosmichippo

Genius
Platinum
Sep 10, 2007
15,384
1,089
113
DC
#2
Since putting IOS 5.0 on my devices, I've found that the regular fancy eic template works just fine. No lag at all.

Not that this answers your question, just throwin it out there.
 

iphonewarrior

Moderator
Moderator
Apr 11, 2008
13,847
701
113
#3
iOS 5 on the iPad runs fine with the fancy skin too. I'm just curious to know if anything has been implemented into the forums recently.

Hopefully I'm not the only one who's seeing this.
 

Bennyboy

Genius
Platinum
Jul 21, 2010
14,017
1,756
113
PA
#4
Safari has been lagging on me too,
And last night I did the same thing, deleted all the tweaks and I now only have the theme installed. it's a bit better. I've noticed my phone runs low on memory real fast. I don't know if it's something related to 4.3.3 and jailbreak or else, I'll try this for now and see how it goes, It was fine on 4.2.1.
check your memory when it lags.
 

iphonewarrior

Moderator
Moderator
Apr 11, 2008
13,847
701
113
#6
Well it appears it's not just me then. I'm thinking of restoring to stock to see if it is something jailbreak related. The page snapping is extremely irritating, especially when you're trying to tap on the "What's New" button and it constantly snaps to the bottom. Grrr!
 

Bennyboy

Genius
Platinum
Jul 21, 2010
14,017
1,756
113
PA
#9
Well it appears it's not just me then. I'm thinking of restoring to stock to see if it is something jailbreak related. The page snapping is extremely irritating, especially when you're trying to tap on the "What's New" button and it constantly snaps to the bottom. Grrr!
Mine snaps to the top left corner or bottom, both extremely annoying. I need to get ready for 5.0 anyway so couple more weeks then I'll restore.
 

Europa

Moderator
Senior Moderator
Dec 12, 2008
28,365
5,507
113
Utah
#10
No problems on eiC with mobile Safari here. I'm on 4.3.1 with all the Cydia Safari tweaks and running Full iPhone Optimized.
 

Bennyboy

Genius
Platinum
Jul 21, 2010
14,017
1,756
113
PA
#11
I had that happening just few minutes ago on another board.
Snapped up 3 times in a row.
 

Europa

Moderator
Senior Moderator
Dec 12, 2008
28,365
5,507
113
Utah
#13
I jinxed myself. Mobile Safari was lagging really bad while typing on the forum for the past half hour or so. Then Safari crashed and now all is well again. For now at least.
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,779
113
Long Island, NY
#14
Blame everyone in this thread who couldn't find the Google + icon.

Removing it from the iPhone optimized now...give me a few.
 

acosmichippo

Genius
Platinum
Sep 10, 2007
15,384
1,089
113
DC
#18
Works great on iOS 5 on both my iPhone and iPad.
 

Bennyboy

Genius
Platinum
Jul 21, 2010
14,017
1,756
113
PA
#19
Chris, now the twitter and Facebook buttons are missing.