Music is broken after jailbreaking iOS 5

Discussion in 'iPhone Jailbreak' started by macscac, Feb 7, 2012.

  1. macscac

    macscac Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Likes Received:
    16
    Jail broke last night with windows version of absynthe
    iPhone 4s with 5.0.1

    Now when I go into music and pick any song it will play that song fine
    When that's over and it goes to the next song, it won't play
    I can pause and hit play but it won't move past 0:00
    I have to close music and double hit home and actually kill the process and restart
    Then it will happen next song

    What the heck?
     
  2. Europa

    Europa Moderator
    Senior Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Likes Received:
    5,468
    Reboot and sync if you haven't already. If that doesn't work, unsnc and resync your music.
     
  3. macscac

    macscac Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Likes Received:
    16
    Okeydokes. Will do tonite and report back
     
  4. macscac

    macscac Member
    Bronze

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Likes Received:
    16
    seems to be working now.
    i removed all music and resync'd it like you said.
    thanks europa!
     
  5. Jarred

    Jarred Contributor
    Bronze

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Likes Received:
    52
    Sweet, I've had the same issue. Will give this a go, was almost about to unjailbreak!
     
  6. snowtrooper1966

    Gold

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Likes Received:
    1,335
    As usual, Mindi saves the day....
    Also had the issue, fixed after unsync/resync.
    Thanks!
     
  7. Jarred

    Jarred Contributor
    Bronze

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Likes Received:
    52
    I still have the issue after resync. Now looking into unjailbreaking without errors.
     
  8. snowtrooper1966

    Gold

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Likes Received:
    1,335
    Did u actually remove all the music from the device?
     
  9. Jarred

    Jarred Contributor
    Bronze

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Likes Received:
    52
    Yeah, removed all video to be sure too. Checked before resyncing it across.
     
  10. snowtrooper1966

    Gold

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Likes Received:
    1,335
    Odd, removal and reinstallation as Europa suggested worked for me.
    Maybe try restoring, removing all media and rejailbreaking, since the absinthe is so easy....
     
  11. Jarred

    Jarred Contributor
    Bronze

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Likes Received:
    52
    Yeah, not too worried, have restored and its part way through syncing 161 apps across from its backup :sleep:
    Wasn't a big user of the jailbreak anyway, just some minor tweaks here and there. I will miss the "Slide if you like Boobs" message on the lockscreen the most :LOL:
     

Share This Page