Need help, can't view mail!

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#1
Ok, so i reinstalled 1.1.4 thinking that it might be my jailbroken phone. And whenever i try to click on my mail icon, it opens the screen for a second, then closes and goes back to the main screen. Can anyone help?
 

TSheridan330

New Member
Bronze
Dec 16, 2007
56
0
0
#2
I had that problem after jailbreaking a few months ago. Did a lot of searching and tried Many things but ended ip restoring and taking it to the Apple store where they replaced it no questions asked. Gl to you.
 

TSheridan330

New Member
Bronze
Dec 16, 2007
56
0
0
#3
edit: btw I never jailbroke again after that incident. I'm waiting for the app store
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#4
I had that problem after jailbreaking a few months ago. Did a lot of searching and tried Many things but ended ip restoring and taking it to the Apple store where they replaced it no questions asked. Gl to you.
so you think they will replace mine with a new phone?
 

overbo0st2k4

New Member
Bronze
Oct 17, 2007
264
0
0
#7
posting the same question under different topics is pretty redundant
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#8
go to the iclarified source in installer and download the syncfix... Then turn your phone off and on and that should fix your problem...
YOU ARE THE MAN! THANK YOU SO MUCH! You just saved me from having to use a new restore point (couldnt use my backups, i found the root of the problem was in my backups so i would have lost everything) thanks again!
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#9
posting the same question under different topics is pretty redundant
#1 who gives a crap? If its going to get the problem fixed sooner than what harm is it posting it in 2 topics? Its not like i went around to EVERY topic and posted the question numerous times.
 

overbo0st2k4

New Member
Bronze
Oct 17, 2007
264
0
0
#10
Wow...hahah lol. It wastes space and its annoying to spam the main board =)
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#11
Wow...hahah lol. It wastes space and its annoying to spam the main board =)
its annoying to who? Your the only one complaining. Posting the reply in 2 boards isn't wasting space #1. #2 who the hell made you a moderator? unless someone who actually runs this board tells me otherwise i don't need to hear it from another member. Ive been on forums long enough to know what qualifies as post whoring.
 

overbo0st2k4

New Member
Bronze
Oct 17, 2007
264
0
0
#12
Ok, sorry, I didn't know you were so much more special than everyone else and rules didn't apply to you.

Have fun replying to this...I have more important things to do!
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#13
Ok, sorry, I didn't know you were so much more special than everyone else and rules didn't apply to you.

Have fun replying to this...I have more important things to do!
lol the rules don't say anything against posting the same thread in a SINGLE other forum. If it was whored throughout the forum then i can see what your saying, but its not. If you have more important things to do why do you care what i do? Let a moderator handle it and quit bossing people around.
 
J

john.methew4

Guest
#14
Sorry i have no idea abt it that's why i can't help you .................you can for agoogle search...
 

Ramesh

Zealot
Gold
Jul 12, 2007
4,571
3
38
Irvine, Ca.
#15
First, I'd restore, and then choose to setup as a NEW PHONE.

Then try to use your mail. If it works, carry on:

Then jailbreak your phone using pwnage (ziPhone has had some mail problems).
Try your mail again.
If it works, come back and say "thanks"
If it doesn't work, restore your phone again, and setup as new phone.
Try mail.
If it works, be happy.
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#16
thanks anyway guys, i figured it out, one of my restore points was corrupted so i used an older restore point on iTunes.
 

Ramesh

Zealot
Gold
Jul 12, 2007
4,571
3
38
Irvine, Ca.
#17
lol - if you read the first line of my last post

"First, I'd restore and then choose to setup as a NEW PHONE."

That would have worked, too. :)
 

GADeputy

Member
Bronze
Jan 21, 2008
381
0
16
Georgia, USA
#18
For anyone that might come across this problem again the easiest way to fix it is to go to var/moblie/library/mail and set permissions to 777. After that shut your iPhone down and restart it and your mail app will work again.
Piece o' cake.
 

marauderrt10

New Member
Bronze
Jul 23, 2007
95
0
0
#19
lol - if you read the first line of my last post

"First, I'd restore and then choose to setup as a NEW PHONE."

That would have worked, too. :)
yes but that would have lost everything i had on the phone. And there were some important notes on there ;)
 

Ramesh

Zealot
Gold
Jul 12, 2007
4,571
3
38
Irvine, Ca.
#20
yes but that would have lost everything i had on the phone. And there were some important notes on there ;)
Hmmm... True. I've lost many notes this way (restoring and messing with my phone). I guess I just deal with it. :)