need help with customize 2.0 running 1.1.4

Ace4261991

New Member
Silver
Jun 18, 2007
530
0
0
#1
yeah i cant get customize 2.0 on my 1.1.4 to show any packages i download from installer like "designer image set 2" or, "Jpolynice sound set" thinsg like that. they don't show up in customize 2 after i download them. so i cant swap out any of the image files with customize because of this. any idea how to fix this? i tried installing the SUID lib fix but that didn't even do anything then i tried unistalling customize and suid then installng suid first but now i cant even download it because it says main script error about half way through the installation process
 

IphoneTony

Zealot
Gold
Nov 10, 2007
2,163
18
38
37
New Jersey
#3
that is also a problem I had ... I tried installing my old customize back and it would never install.. I was stuck with some crappy text or email sound that I hated and had to restore in order to get it off... I have my iPhone as non-jailbreak currently... Maybe by now someone might know a fix for this but for myself I could not find one.
 

IphoneTony

Zealot
Gold
Nov 10, 2007
2,163
18
38
37
New Jersey
#4
Wait just thought of something try holding down the top power button and doing a reset.. sometimes that works... I think I tried that but if we are not talking about the same problem I had maybe it will work for you.. Good luck
 

chrismmm

New Member
Silver
Dec 27, 2007
612
0
0
Gwinnett, Georgia
#5
wow. thats sounds like it sucks..i just loaded that 2.0 on 113 yesterday..no prob so far.
 

aaronsiphone

New Member
Bronze
Dec 28, 2007
297
0
0
#6
hold on you have customize on a non-jailbroken phone?
 

Ace4261991

New Member
Silver
Jun 18, 2007
530
0
0
#7
hold on you have customize on a non-jailbroken phone?
who said anything about it being non jailbroken.. i thought my phone being jailbroke was a givin.

and yeah to the other guy im sure its customize 2.0 beta alpha whatever lol thats why i bolded 2.0 in my first post. and i tried doing a reset that doesn't do anything either.

further info:
everything else on customize 2.0 works, i can download themes and apply them i can change system strings, everything. the only problem is the image sets and sound sets i download from installer don't show up in the customize library.
 
Jun 2, 2008
2
0
0
#8
Same Problem

I have the same problem, themes seem to set perfectly and so do the strings but the sound and images do not seem to be setting i am using iPod touch firmware 1.1.4 and customize 2.0 beta 10