New Bug FW 1.01 <Text Messaging>

Jul 15, 2007
39
0
0
MA
#1
Hey Guys,
I do a ton of text messaging...about 3 tons to be exact. And with this FW update I noticed a little bug with the text messaging. Say I have two friends texting me, Ben and Amy. If I send a message to Ben and then lock my phone immediately, then Amy texts me out of the blue before Ben replies, then I will get a notification that I have two new texts, one from Ben and one from Amy when I never received a reply from Ben. It may not happen a lot of you don’t text often but its happening to me about 4 times a day and it sucks.
Apple please fix this bug.
 

outie

New Member
Jul 5, 2007
4
0
0
#2
Hey Guys,
I do a ton of text messaging...about 3 tons to be exact. And with this FW update I noticed a little bug with the text messaging. Say I have two friends texting me, Ben and Amy. If I send a message to Ben and then lock my phone immediately, then Amy texts me out of the blue before Ben replies, then I will get a notification that I have two new texts, one from Ben and one from Amy when I never received a reply from Ben. It may not happen a lot of you don’t text often but its happening to me about 4 times a day and it sucks.
Apple please fix this bug.
Have you contacted Apple about this? If not, I would suggest you report this to Apple, but not to the forum since it won't help.
 

Dawgfan

Member
Bronze
Jul 27, 2007
347
0
16
Atlanta, GA
#3
...maybe *Amy* and *Ben* aren't being exactly honest with your about their *situation*...:eek:

jk
 

iPhobos

New Member
Bronze
Jul 25, 2007
201
0
0
#4
...maybe *Amy* and *Ben* aren't being exactly honest with your about their *situation*...:eek:

jk
haha thats hilarious. But on a serious note i was in about the sam scenario last night with two different people back and forth but didn't have this issue. Maybe its cause i have red and blue bubbles?
 

JeffBobula

New Member
Bronze
Apr 20, 2007
257
0
0
33
Madison, Wisconsin
#5
Also, if you are texting rapidly back and forth with someone and they send you a message right when you pressed "send" your text won't go through, it just dissappears and you have to re-type it.

I know it seems like it will never happen (it is pretty rare) but its happened to me twice already!