No spoken turn by turn through maps on iPhone 4? WTF

Discussion in 'iOS 6' started by sixkilla22, Sep 22, 2012.

  1. sixkilla22

    sixkilla22 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Likes Received:
    0
    This really sucks, we get no flyover and no turn by turn. What a bummer.
     
  2. Punkrulz

    Punkrulz Member
    Bronze

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Likes Received:
    0
    I imagine no voice because no Siri since the software isn't installed on the phone. Definitely a big bummer though...
     
  3. sixkilla22

    sixkilla22 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Likes Received:
    0
    They did it on purpose to force us to buy at least a 4s. I'm pretty sure they can get Siri to work on the 4.
     
  4. Zanthe

    Zanthe #apple
    Gold

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Likes Received:
    298
    Upgrade. That is the plan! ;)
     
  5. Iloveiphones

    Iloveiphones Genius
    Platinum

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Likes Received:
    234
    Not really. The A5 chip in this particular make has an ear smart chip which stores your voice info and it what makes it accurate.


    Sent from my iPhone using iCafe app
     
  6. btitus

    btitus Contributor
    Silver

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Likes Received:
    26
    Waze and Mapquest are excellent substitutions in my opinion.
     
  7. orenji

    orenji New Member

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Likes Received:
    1
    They may not be able to get Siri to work on the 4, but they probably could have implemented turn-by-turn voice guidance some other way if they really wanted to...
     
  8. Zanthe

    Zanthe #apple
    Gold

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Likes Received:
    298
    Siri: ``I don't think so"...
     
  9. Mad_Man-16

    Mad_Man-16 Member
    Bronze

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Likes Received:
    0
    I was looking and there is a "Siri" file in the iPhone 4, Apple is just Apple and doesn't activate it cause they want you to upgrade, i had Siri on a JB though, it was sweet :p
     
  10. sonic1519

    sonic1519 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2011
    Likes Received:
    0
    got 4s it won't work on it either
     
  11. Mad_Man-16

    Mad_Man-16 Member
    Bronze

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Likes Received:
    0
    Now thats weird, because my uncle got one and his does...makes me wonder "is there a setting somwhere"? = MIND BLOWN!
     
  12. sixkilla22

    sixkilla22 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Likes Received:
    0
    I've been looking in the settings since I upgraded but i don't see anything that would activate it. Apple just wants our money.
     

Share This Page