Notification/Banner issue after 5.1.1 JB

Discussion in 'iPhone Jailbreak' started by medenblik, May 30, 2012.

  1. medenblik

    medenblik Contributor
    Silver

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Likes Received:
    44
    I have iPhone 4S running 5.1.1 untethered JB and everything is working except notifications. you know when you get an email, text it will flash a banner on the screen you can either swipe to read or let it be and it disappears.....

    worked great when i was on 5.0.1 JB, but stopped after 5.1.1

    I set up as new phone too,

    anyone else experience this? or any idea how to fix?

    i check SBSETTINGS, and lockinfo but can't seem to find it to fix it.
     
  2. MoneyMaker79

    MoneyMaker79 Genius
    Gold

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Likes Received:
    340
    I'm having an issue with iPhone 4 even Pushing my mail to my iPhone. (n)

    You said you checked SBSettings. Did you check the Notifications and what apps are there?
     
  3. emhcee

    emhcee Member
    Bronze

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Likes Received:
    12
    What exactly is it doing, I couldn't tell from the OP. For me, it's sporadic - some times I can swipe and get the quickreply to come up, but some times when I swipe, it thinks for a second and then just slides back to the left. Usually right after that when I unlock my phone I get a springboard crash.
     
  4. medenblik

    medenblik Contributor
    Silver

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Likes Received:
    44
    that was it.......thought I had in the Notifications, but it wasn't..............all working now

    thanks Money
     
  5. MoneyMaker79

    MoneyMaker79 Genius
    Gold

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Likes Received:
    340
    No problem! Glad I could help!
     

Share This Page