Posting error

Ron7624

Member
Bronze
Nov 11, 2011
82
14
8
#1
Hi folks. I was trying to post a reply in a discussion and I can't
Anyone know how I can fix this? I really want to stick my 2 cents in



Sent from my iPhone using iCafe app
 

Attachments

iphonewarrior

Moderator
Moderator
Apr 11, 2008
13,847
702
113
#2
Logout of the iCafe app, remove it from the multitasking bar and delete the app. Hard-reset your phone/device and reinstall the app and try again.
 

iphonewarrior

Moderator
Moderator
Apr 11, 2008
13,847
702
113
#3
Thread moved to the everythingiCafe App Support section.
 

Ron7624

Member
Bronze
Nov 11, 2011
82
14
8
#4
B4 I posted 4 help I did everything except the hard reset
Could it be that the rant, I mean post is lengthy or has an emoi at the end?
Thanks


Sent from my iPhone using iCafe app
 

Ron7624

Member
Bronze
Nov 11, 2011
82
14
8
#5
I'll do the hard reset in 5


Sent from my iPhone using iCafe app
 

RoofMonkey

Genius
Gold
Jun 21, 2010
8,891
2,057
113
Florida
#6
B4 I posted 4 help I did everything except the hard reset
Could it be that the rant, I mean post is lengthy or has an emoi at the end?
Thanks
Sent from my iPhone using iCafe app
Yes, the emoji is the cause. The newer software for
The forum doesn't like them at all for some reason. I used one as a test and replicated your error message, just to be sure.
 

Attachments

Ron7624

Member
Bronze
Nov 11, 2011
82
14
8
#7
Thanks iPhonewarrior. It worked like a champ
 

Ron7624

Member
Bronze
Nov 11, 2011
82
14
8
#8
U2 RoofMonkey
I really like iCafe. Thnx 4 being here :)