Problem with handbrake, please help

theraker007

New Member
Bronze
Jun 15, 2007
322
1
0
#1
I keep getting the following problems:

-im on windows vista, iopen the program as administrator (just for the helluv it)


-load dvd
-open handbrake
-direct source to video_ts directory
-says ERROR: no titles found
-if i load just D:\ it doesn't say that but it still doesn't show any titles in the drop down menu and still doesn work

ive tried with multiple dvds, anyone know whats going on?
 

Headie_Fishing

New Member
Bronze
Jul 16, 2007
41
0
0
#2
I keep getting the following problems:

-im on windows vista, iopen the program as administrator (just for the helluv it)


-load dvd
-open handbrake
-direct source to video_ts directory
-says ERROR: no titles found
-if i load just D:\ it doesn't say that but it still doesn't show any titles in the drop down menu and still doesn work

ive tried with multiple dvds, anyone know whats going on?
Its my limited understanding that the no titles found is a result of increased encryption on your DVDs. Maybe try with some of your other DVDs. Could you please post the link to the version of Hand Brake that you are using. I am having trouble finding the right windows version.
 

theraker007

New Member
Bronze
Jun 15, 2007
322
1
0
#3
im trying to rip an old bond movie, unless the movie was made by MI6 this shouldnt be the case lol

http://handbrake.m0k.org/


im trying a program called xilisoft that my roommate had.. so far it appears to be working, it actually recognized the titles.