Problems with iFuntastic

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

ZJH90

New Member
Bronze
Jul 26, 2007
105
0
0
San Francisco!!!!
#1
I have tried four times now, and I cannot get the iFuntastic app to work. I do have an intel based mac, I have followed the directions excactly, but for some reason, every time it gets to the point where the ringtones from the iPhone are supposed to appear on the screen, nothing happens. All help is greatly appreciated.
 

iamse7en

Member
Bronze
Jul 27, 2007
140
0
16
#2
I have tried four times now, and I cannot get the iFuntastic app to work. I do have an intel based mac, I have followed the directions excactly, but for some reason, every time it gets to the point where the ringtones from the iPhone are supposed to appear on the screen, nothing happens. All help is greatly appreciated.
I'm not exactly sure what you say the problem is. Are you using iFuntastic v2.0? At what point do the ringtones from the iPhone appear on what screen?

iFuntastic v2.0 is working great for me. All except loading the FSO or 2nd logo.
 

iamse7en

Member
Bronze
Jul 27, 2007
140
0
16
#3
LOGO issue - iFuntastic not loading FSO or 2nd logo

I have heard of others having this problem, but iFuntastic states that you rename the Default_CARRIER_ATT.png and FSO_CARRIER_ATT.png as Default_CARRIER_ATT1.png and FSO_CARRIER_ATT2.png respectively. I gathered that from this statement in the Carrier Logo section:

"Logos come in pairs and are named 'Default_CARRIER_ATT.png' and 'FSO_CARRIER_ATT.png' on the phone. iFuntastic expects them to have a more descriptive name, ending in '1.png' and '2.png' respectively. If necessary, rename them in the Finder, then select the '...1.png' one with 'Add to list...' or drag it onto the list. Both logos will be copied into the CarrierLogo folder inside of the application."

Well, only the FIRST logo is copied to the application. I can add this carrier logo, and it looks great on the phone, but I can't ever load the 2nd logo! I've tried to rename them different things, using my own discretion, and I can't ever get it to load the 2nd logo.

Anyone have this same problem and have an idea to fix it?

Thank you.
 

iamse7en

Member
Bronze
Jul 27, 2007
140
0
16
#4
Nevermind, solved.

What the instructions are trying to say is, you need two identically named pngs. The only difference on those would be a space and a one or a a two. So it would look like "logo 1.png" and "logo 2.png"
 

cd3

New Member
Jul 30, 2007
13
0
0
#6
Still can't get logo on home page.

yes i figured that out last night... just put 1.png and 2.png and copy the 1 file
Still confused. Sorry, Tried your suggestion, but still can only get my logo in apps not home page. Is there something I'm still missing.

Thanks in advance.

CD3
 

akophone

New Member
Bronze
Aug 1, 2007
300
0
0
#7
Still confused. Sorry, Tried your suggestion, but still can only get my logo in apps not home page. Is there something I'm still missing.

Thanks in advance.

CD3
I was in your shoes a couple of hours ago. Here's what I did. I renamed MY logos :Apple 1.png (that's Apple, space, 1, dot png) this one is the black
the other:Apple 2.png (that's Apple, space, 2, dot png) this one is the white

Now, at iFuntastic>AT&T Carrier Logo, click Add to List. Locate (in my case) Apple 1.png and click Open.

Voila! Worked, yes?

Props to all the unselfish people here! Great site!