Signal Problem!

Discussion in 'iPhone' started by dan80, Feb 28, 2008.

  1. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    For some reason i've noticed lately that when i hit the home button on my iPhone to turn on the screen that i have no signal at all, and then it shows "no service". But then a second later it goes up to full signal. Anybody else notice that on their phone?
     
  2. IphoneTony

    IphoneTony Zealot
    Gold

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Likes Received:
    18
    not me. Are u jailbroke?
     
  3. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    yeah 1.1.2
     
  4. iErik

    iErik Zealot
    Gold

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Likes Received:
    72
    This happens to me every once in a while, too. I'm jailbroken running 1.1.2.
     
  5. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    and i guess you can't receive calls either while its doing that. i've had a few people say that it just rings twice and then goes to my anwsering machine. any ideas why it does that?
     
  6. Vultren

    Vultren New Member
    Bronze

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Likes Received:
    0
    Upgrade to 1.1.3 or 1.1.4.

    I suggest UNJAILBREAK because in a few days we all know...SDK. That means safer programs, more features, and quality made feats. Since your already having a problem, just wait till the 6th.
     
  7. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    thanks for your help
     
  8. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    i have just activated my edge this past week. and thats when i first noticed this happening. could that have anything to do with it?
     
  9. Spikefood

    Spikefood New Member
    Bronze

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Likes Received:
    0
    Never noticed this problem.
     
  10. jjvaldez

    jjvaldez New Member
    Gold

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Likes Received:
    0
    i have goos reception all the time even in the restroom, that is when it counts!
     
  11. Doby45

    Doby45 Member
    Silver

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Likes Received:
    0
    My jailbroke 1.1.3 will do that sometimes.
     
  12. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    this only started happening once i activated edge. i keep edge on all the time and now it started to happen. does this problem happen to anyone else who keeps edge on?
     
  13. dturner

    dturner Zealot
    Gold

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Likes Received:
    12
    I keep edge on 24/7. Never had this problem.
     
  14. seb481

    seb481 New Member
    Silver

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Likes Received:
    1
    Sometimes I don't have signal at all for 10-15 minutes. I know I have full signal in my house but for some reason, I lose everything every once in a while. It is really annoying as I use my phone for businesss too.
     
  15. dan80

    dan80 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Likes Received:
    0
    what codes do you use for edge?
     
  16. dturner

    dturner Zealot
    Gold

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Likes Received:
    12
    Not sure what you mean.:)
     
  17. scouse50

    scouse50 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Likes Received:
    0
    Help!
    Bought my iPhone 3GS from a friend on the orange network and I have put a correct carrier card in and it worked fine for 24 hours and now it will not get signal anywhere? What's gone wrong?
    Can anyone help?
     
  18. Iloveiphones

    Iloveiphones Genius
    Platinum

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Likes Received:
    234
    Try a hard reset or restore it. If not, I wouldn't know what to do.
     
  19. Apple fan

    Apple fan New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Likes Received:
    0
    Att. That your problem.
     
  20. monkeysrock0622

    Gold

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Likes Received:
    7
    Try reading. He's on the Orange network in Europe.

    Try resetting network settings. If that doesn't work try restoring in iTunes.


    Sent from my iPhone using iCafe
     

Share This Page