Something is fishy around here...

Zanthe

#apple
Gold
Aug 9, 2007
2,638
322
83
#1
Recently I have noticed that after Marking All threads "read" and immediately leaving the site that later when I return there are threads that have un-read posts since my last visit.


  • Threads below this have not been updated since your last visit but have unread messages.​

It doesn't happen all the time ... the dreaded "intermittent" probelm. I haven't had that problem ever in the past but its definitely a bug of sorts now. I've even clicked the "Mark Forums Read" (all of them) a second time before immediately existing the site. Sometimes that message shows up the next time I come to the site sometimes it doesn't.

Chris?
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,779
113
Long Island, NY
#2
So you are marking all as read, but when you return those very same threads are showing as unread?

Have you tried flushing your browser cache?
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,779
113
Long Island, NY
#3
BTW, I'm testing and trying to duplicate your issue.
 

Zanthe

#apple
Gold
Aug 9, 2007
2,638
322
83
#4
Yes. Sometimes I mark "all read" and leave the site immediately. Then sometimes when I return it shows that message quoted in my original post.

I think I'll clear the cookies and re-sign in and see if that fixes the issue. Clearing the cache doesn't seem to have much effect.




Sent using iCafe app
 

Zanthe

#apple
Gold
Aug 9, 2007
2,638
322
83
#7
Looks like resetting the cookies fixed the issue... we'll see. :cautious: