Strange Problem !

erfan

Member
Bronze
Nov 21, 2007
88
0
6
#1
I restarted my settings of my iPhone and now in the ipod part when i put a song and than go back to chose another song instead of appearing "Now Playing" it writes something in chinease i think ..
can someone help me out ?
Thanks
-Erfan
 

KNK

New Member
Jul 22, 2007
2,391
1
0
Stevenson Ranch
#2
I restarted my settings of my iPhone and now in the ipod part when i put a song and than go back to chose another song instead of appearing "Now Playing" it writes something in chinease i think ..
can someone help me out ?
Thanks
-Erfan

What?....can you explain more, restarted what settings exactly?
 

OJsakila

New Member
Jul 15, 2007
3,021
1
0
Jupiter's sulphur mines
#3
Restore your firmware....sounds like it got screwed up when you made your changes.....



...or it's a chineessee, (purposely poor spelling in response to lead paint and poisoned dog food the little nipsters aint fooling me), bootleg. I have several Jimi Hendrix aisian boots that show up in iTunes in character format like that....
 

Lincoln

New Member
Gold
Aug 11, 2007
6,100
4
0
#4
Restore.

There is a button under Settings > General > Reset called 'Reset All Settings.' This button does not Restore the phone; it only wipes out all of your settings.

The settings are backed up in iTunes. Restore, and you'll be fine.

- John
 

erfan

Member
Bronze
Nov 21, 2007
88
0
6
#5
But if i restore the firmwire will atomaticly update .. and i don't want that to happen , and i jst restarted all of the settings and it didn't change back :(
 

OJsakila

New Member
Jul 15, 2007
3,021
1
0
Jupiter's sulphur mines
#6
what firmware do you have? Are you unlocked? Do some searching....Your question has been answered a thousand times.....
 

Lincoln

New Member
Gold
Aug 11, 2007
6,100
4
0
#7
Just disconnect from the internet, and make sure the firmware you don't want is not on your computer.

That way it will not be able to update.

- John
 

jjvaldez

New Member
Gold
Jul 3, 2007
2,615
0
0
33
Salinas, Ca
#8
i was on 1.1.1 for a long time , i had to do a restore, i disconnected the internet and it would not let me restore until i was online, kept telling me that i had to be online or i could not restore... i winder if this is because your back up stuff is stored online, or is it stored on the comp and i just have not been able to find it.

this might have been just for me but be careful i was updated against my will, but then i realized that i like the phone stock and that i really don't need any of the modded apps that are out there....