summerboard themes won't work

Teejo

New Member
Oct 24, 2007
13
0
0
#1
I'm on 1.1.1 and virtually every theme I load through installer will not work. Out of 20 + that I have tried only 2 have worked. Am i missing something? Any advice would be great

Terry
 

x999x

New Member
Gold
Aug 6, 2007
1,656
0
0
#2
I'm on 1.1.1 and virtually every theme I load through installer will not work. Out of 20 + that I have tried only 2 have worked. Am i missing something? Any advice would be great

Terry
You may have a small issue, try restarting before you download.
 

Teejo

New Member
Oct 24, 2007
13
0
0
#3
You may have a small issue, try restarting before you download.
I gave that a try. Still won't work. I'm running summerboard 3.0a9. Anybody else have any ideas? I don't want to use customize until i hear better feedback about how it runs on 1.1.1. Its weird because I can can get 2 themes to run (loren and litho) but ive tried at least 10 others with no luck

T-
 

Stevonw

New Member
Silver
Sep 14, 2007
560
0
0
UK
#4
I gave that a try. Still won't work. I'm running summerboard 3.0a9. Anybody else have any ideas? I don't want to use customize until i hear better feedback about how it runs on 1.1.1. Its weird because I can can get 2 themes to run (loren and litho) but ive tried at least 10 others with no luck

T-
Most themes (except the standard ones that come with the newer summerboard don't work!) this is because Apple have changed a lot of the file names etc.
 

Teejo

New Member
Oct 24, 2007
13
0
0
#5
bummer

Most themes (except the standard ones that come with the newer summerboard don't work!) this is because Apple have changed a lot of the file names etc.
Thats a bummer. What other options are there? is customize running without issue on 1.1.1 yet?

T