trouble reading-downloading emails

stasiap

New Member
Jul 9, 2007
1
0
0
#1
the phone shows me that i have several new emails but when I go to read them i see the subject lines but the actual emails haven't downloaded yet. sometimes I wait for it while it says it is downloading at that time, other times it tells me it has no "Edge" connection and I can't see anything but that header. Why would it give me the headers but not download the email at the same time it's grabbing the header? sometimes I come back to it an hour later and now the entire email has appeared. The Genius at the Apple store claimed it had something to do with our server at work not pushing properly but I've set up the yahoo acct for it to push immediately and I'm still haveing the same prob (tried gmail too).
 

mane3215

New Member
Jul 1, 2007
26
0
0
#2
I have the same problem. I am biting my tongue to hopefully see an update correct this.

With mine, I get an email in my inbox, I see the header, I see the title. I tap it, and it will work for a second then say the email has not downloaded. Sometimes I can go to my inbox and back and it d/ls. Other times it takes hours and I still wont get it =(.

What a major flaw!
 

ColsTiger

Zealot
Gold
Mar 8, 2007
5,856
2
38
Columbus, GA
#3
the phone shows me that i have several new emails but when I go to read them i see the subject lines but the actual emails haven't downloaded yet. sometimes I wait for it while it says it is downloading at that time, other times it tells me it has no "Edge" connection and I can't see anything but that header. Why would it give me the headers but not download the email at the same time it's grabbing the header? sometimes I come back to it an hour later and now the entire email has appeared. The Genius at the Apple store claimed it had something to do with our server at work not pushing properly but I've set up the yahoo acct for it to push immediately and I'm still haveing the same prob (tried gmail too).
Sounds like you got part of the message and then moved into a bad connection location.