WEATHER and STOCKS NOT UPDATING

Discussion in 'iOS Software' started by Hondamaker, Apr 1, 2008.

  1. Hondamaker

    Hondamaker Genius
    Gold

    Joined:
    May 14, 2007
    Likes Received:
    632
    I did a restore Sunday night, noticed today that stocks and weather will not update. I get an error with both (error retrieving charts, update failed). I tried EDGE as well as wf-fi. I'm on a j/b 1.1.4.
     
  2. Eragon

    Eragon Zealot
    Gold

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Likes Received:
    5
    Honda,

    The problem doesn't seem to be limited to jail broken devices. I just tried my weather app, and it reported that update failed. Is the weather app a Yahoo service?

    Seems Yahoo's been missing the boat on a lot of things lately.
     
  3. psylichon

    psylichon Genius
    Moderator

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Likes Received:
    751
    Yeah Weather and Stocks are the two Yahoo apps on the phone. And the two most likely to fail. I've seen it before many times... it'll go away.
     
  4. Marcos

    Marcos New Member
    Bronze

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Likes Received:
    0
    Ok I thought it was just my iPhone.
     
  5. patrick_83

    patrick_83 New Member
    Bronze

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Likes Received:
    2

    Yup mine isn't updating either. It seems like Yahoo fails.
     
  6. Eragon

    Eragon Zealot
    Gold

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Likes Received:
    5
    Yahoo, the problem or both? :laugh2:
     
  7. Hondamaker

    Hondamaker Genius
    Gold

    Joined:
    May 14, 2007
    Likes Received:
    632
    Thanks, thought I mucked it up (again). Maybe Yahoo is saying 'April Fool's!'
     
  8. oab

    oab New Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Likes Received:
    0
    I am having the same problem--in fact I was about to post the same thing.
     
  9. psylichon

    psylichon Genius
    Moderator

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Likes Received:
    751
    Hopefully they're making their servers faster. Weather should be like... bam... boom... instant. Even on edge. It so isn't.
     
  10. oab

    oab New Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Likes Received:
    0

    Don't know if it's a fluke or not. I turned off my WI-FI and could not update Weather on Edge--then I turned WI-FI back on and now both Stocks and Weather are working.
     
  11. psylichon

    psylichon Genius
    Moderator

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Likes Received:
    751
    Yeah I just turned off wifi and it updated over edge. Are we all using Bossprefs to do all our antenna switching by any chance? Just curious...
     
  12. Eragon

    Eragon Zealot
    Gold

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Likes Received:
    5
    My weather application is working again over EDGE. Did not make any setting changes to device. Guess Yahoo got its act together again. Sheesh! What does Microsoft see in Yahoo, anyway!
     
  13. Hondamaker

    Hondamaker Genius
    Gold

    Joined:
    May 14, 2007
    Likes Received:
    632
    Both working now----must've been a Yahoo glitch in the Matrix.
     
  14. Iphone4Adam@Boston

    Iphone4Adam@Boston New Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Likes Received:
    0
    Noticed the same problem too! Yahoo weather and stocks failed to update.


    Sent using iCafe app
     
  15. Afkamp

    Afkamp Member
    Bronze

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Likes Received:
    10
    Mine won't update either.


    Sent using iCafe app
     

Share This Page