weird, my visual voicemail just stopped working

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

ATT*Mark

New Member
Bronze
Jul 7, 2007
273
1
0
#1
today when i went to check my voicemail i clicked voicemail and it dialed the classic voicemail , then it asked me to set it up.... how do i fix this?
 

qlock

New Member
Jul 2, 2007
13
0
0
#3
today when i went to check my voicemail i clicked voicemail and it dialed the classic voicemail , then it asked me to set it up.... how do i fix this?
I thought you worked for AT&T?

wouldn't that be on your guys' end?

Anyway, I'm sure you already rebooted again (after restore cycle), so my guess would be a network issue, like the vm sevice down in yor area at the time or your reception was bad at the time.
 

ATT*Mark

New Member
Bronze
Jul 7, 2007
273
1
0
#7
ok ive been on the phone with Apple then att , then Apple some more , then back with att. somehow the visual voicemail SOC was deleted from my account but they are having trouble adding it back , how weird......
 

wjp09

Zealot
Gold
Feb 25, 2007
2,559
25
48
NJ
#8
Happend to me all you need to do is go into the preferences menu *while calling old school voicemail* and set it up. After you set everything up it comes back.

It did for me anyway. However it keeps saying WRONG PASSWORD however I just ignore that.
 

ATT*Mark

New Member
Bronze
Jul 7, 2007
273
1
0
#9
i did all that, did a restore , soft and hard resets nothing worked, att had to remove my iPhone plan and re add it for it to come back , super weird but its fixed now.