What's going on with eiC app?

Aug 20, 2012
8
0
1
#1
I've just recently became a member of eiC and love it. I'm getting a "you don't have permission" warning on everything I click. I refresh about four or five times and it usually goes to the thing I've clicked. What's up? Anyone else having this issue? I've tried emailing eiC and nothing.
 

Attachments

Dec 15, 2008
5,386
340
83
28
Pensacola, FL
#2
I have been having that issue for a long while, possibly since I've had the app. This thread may help the staff members to fix the problem. :)
 

RoofMonkey

Genius
Gold
Jun 21, 2010
8,891
2,057
113
Florida
#4
Maybe tag chris in the thread so it sends an alert? Of course I just did ;)
Can say as I have that issue myself.
 
Aug 20, 2012
8
0
1
#5
Ty RoofMonkey.


Sent from Ace's iPhone using iCafe app
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,779
113
Long Island, NY
#6
Been looking into it a bit today. Changed some files, but nothing noticeable that I've found which could be the issue.
 

iBoss

Contributor
Bronze
Oct 15, 2011
250
53
28
#8
Android "FanBoys" (hackers) are doing this.
 
Aug 20, 2012
8
0
1
#9
Just glad y'all know about it an are looking into it.

"Android fanboys", lol.


Sent from Ace's iPhone using iCafe app
 

Aceakarick

New Member
Aug 20, 2012
8
0
1
#10
A week later and it's worse than before. It's a shame. I love the app and eiC but I'm gonna have to delete the app and find something new.


Sent from Ace's iPhone using iCafe app
 

fury

Evangelist
Gold
Oct 23, 2007
2,274
238
63
33
Louisville, KY
#11
I got a notice about a Tapatalk plugin update. chris, did you update the plugin and not the app, or vice versa?
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,779
113
Long Island, NY
#12
I got a notice about a Tapatalk plugin update. chris, did you update the plugin and not the app, or vice versa?
Updated and was hoping that would be the fix. I'm going to reach out and see if there is something specific that might correct it.
 

chris

Administrator
Administrator
Jun 10, 2006
11,813
1,779
113
Long Island, NY
#14
New update pushed this morning and updated.

The issue with the 'security error' is reportedly something that is cookie based -- and related to IP addresses when using 3G. I know that sounds vague, but it appears to be something that is fixed with an update to the app and also affects the TapaTalk app.

For those having the problem, can you let me know if you experience the problem while using WiFi. I realize that's not a solution, but it will help me pinpoint if that is indeed the issue.
 

Johnwolves

Member
Bronze
Aug 13, 2012
65
6
8
#15
I'm having this issue using wifi Chris and Tapatalk


Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
 
Dec 10, 2009
2,589
1,337
113
52
Clarksburg, WV
#16
A week later and it's worse than before. It's a shame. I love the app and eiC but I'm gonna have to delete the app and find something new.


Sent from Ace's iPhone using iCafe app
I don't use the app (sorry Chris), since I have interest in the JB threads.
You can always just go to the website & create a bookmark for your springboard. Use that 'till the issue is resolved. Be a shame for you to miss out on the he best place on the 'net during the launch of the 5.