Why won't my pics send?

Discussion in 'iPhone' started by Mobo, Jan 5, 2012.

  1. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    Whenever I send pics to people, they don't send. A red exclamation mark shows up next to it. Can someone shed a little light on this subject please .
     
  2. Bennyboy

    Bennyboy Genius
    Platinum

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Likes Received:
    1,756
    Which phone and firmware?
     
  3. fijiman

    fijiman Contributor
    Silver

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Likes Received:
    64
    Sending pictures how...? email..SMS..iMessage..?
     
  4. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    I have I message and SMS both turned on. Will this cause my problem?
     
  5. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    I have no problems when I send them in an e-mail.
     
  6. Iloveiphones

    Iloveiphones Genius
    Platinum

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Likes Received:
    234
    Do you have 3G or have 3G turned on?
     
  7. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    I have 3G and when I'm at home I am connected to wi-fi and I still have trouble.
     
  8. Iloveiphones

    Iloveiphones Genius
    Platinum

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Likes Received:
    234
    How many pics are you trying to send?
     
  9. iNurse

    iNurse Contributor
    Silver

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Likes Received:
    28
    Att ? Verizon?

    Is this today or has it happened the whole time?
     
  10. theorioles33

    theorioles33 Evangelist
    Silver

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Likes Received:
    136
    I've noticed this when trying to send pics with a weak signal (1 bar signal strength).
     
  11. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    Yes it is all the time
     
  12. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    I am usually connected to wi-fi
     
  13. RoofMonkey

    RoofMonkey Genius
    Gold

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Likes Received:
    2,014
    Can you email one to yourself?
     
  14. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    I created a contact to myself and yes it did send, but it also showed up with the red exclamation mark and says message was not sent. It's driving me bonkers.
     
  15. iNurse

    iNurse Contributor
    Silver

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Likes Received:
    28
    did you call your service provider?
     
  16. Mobo

    Mobo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Likes Received:
    1
    I would like to thank y'all for your input as I continue to figure this out. Thank You.. May you all be blessed!
     

Share This Page