Wi-Fi Issues on iPhone 5

Discussion in 'iPhone 5' started by Jesse Gonzalez, Sep 24, 2012.

  1. Jesse Gonzalez

    Jesse Gonzalez New Member

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Likes Received:
    0
    I am having wi-fi issues with my new iPhone 5. As of last night, my wi-fi at home was working great on my iPhone, however, now here at work, it will load the wifi, give me the checkmark and get the little Wi-Fi bar next to "AT&T". It will work for a few minutes and then it will shut off and go back to "LTE". Is anyone else having this issue? Anyone find a way to resolve it?
     
  2. showguy

    showguy Member
    Silver

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Likes Received:
    15
    This should help. Also you may try signing out of Icloud and signing back in. That fixed my problem
     
    #2 showguy, Sep 24, 2012
    Last edited by a moderator: May 26, 2015
  3. Jesse Gonzalez

    Jesse Gonzalez New Member

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Likes Received:
    0
    Unfortunately again it worked for a few minutes and then back to 4G/LTE. It won't even let me go back on the wifi network. Haven't tried the iCloud thing. How do I sign out of iCloud? Do I go to Settings -> iCloud -> Delete Account or what? I hope its not a hardware issue.
     
  4. Jesse Gonzalez

    Jesse Gonzalez New Member

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Likes Received:
    0
    Actually **knock on wood** it seems to be working now. Thanks!
     
  5. John Tierney

    John Tierney Heretic
    Bronze

    Joined:
    May 1, 2011
    Likes Received:
    23
    I was having this problem at home. I reset my router and haven't had a problem.
     

Share This Page