Youtube webapp on iOS 5

Discussion in 'iOS Software' started by Acre56, Oct 29, 2011.

  1. Acre56

    Acre56 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Likes Received:
    3
    Has anyone else found that the youtube webapp no longer works.. The links after searching don't seem to work anymore
     
  2. fijiman

    fijiman Contributor
    Silver

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Likes Received:
    64
    YouTube works fine for me:)
     
  3. Acre56

    Acre56 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Likes Received:
    3
    Not for me unfortunately
     
  4. Ffmaster1

    Ffmaster1 Member
    Bronze

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Likes Received:
    5
    For me too!but i have other bugs that come with ios 5 so maybe it is just one more...
     
  5. Acre56

    Acre56 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Likes Received:
    3
    Yep probably
     
  6. ITS ME DAVID

    ITS ME DAVID Evangelist
    Gold

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Likes Received:
    113
    Works fine for me. Are your jb? If you are then that's the cause
     
  7. Acre56

    Acre56 Member
    Bronze

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Likes Received:
    3
    Nope not jb
     
  8. Ffmaster1

    Ffmaster1 Member
    Bronze

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Likes Received:
    5
    I'm not jb. So look at this!
     

    Attached Files:

  9. Sidney Leve

    Sidney Leve New Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Likes Received:
    0
    Have you tried resetting to factory yet or even a hard restart holding the power and home button for 10 seconds. I remember the music black screen...


    Sent from my iPhone4 32g black using iCafe app
     
  10. Ffmaster1

    Ffmaster1 Member
    Bronze

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Likes Received:
    5
    I restore it twice with different files and did hard reset but haven't tried restoring to factory settings.how you fix it?
     

Share This Page